Rems

REMS, një prodhues inovativ, profesional dhe i besueshëm i makinave dhe mjetëve për punën me tuba.

Që nga themelimi i saj në 1909 REMS ka zhvilluar produkte për tubin duke punuar, veçanërisht për instaluesit sanitare dhe ngrohje. Në fillim, vegla dore dhe më pas më pas makina dhe mjete elektrike. Përcaktimi i themeluesit të kompanisë Christian Föll "REMS duhet të jetë më i mirë" ka qenë gjithmonë pikë referimi për veprimet tona. Sot REMS është një prodhuesi kryesor i makinave dhe mjeteve për punën e tubit. Inxhinierët e zhvillimit të REMS kanë ide bindëse dhe themelore që lehtësojnë rutinën e përditshme të profesionistit të instalimeve. Ata kanë të gjitha kërkesat e rëndësishme në fokusin e tyre dhe përdorin përvojën e tyre praktike gjithëpërfshirëse. Ekspertët nga të gjitha fushat e industrisë sigurojnë që çdo mundësi për përmirësim të jetë e integruar në zhvillimin e ri. Në këtë mënyrë krijohen mjetet e përsosura për kërkesat e vështira të sheshit të ndërtimit. Produktet REMS vlerësohen shumë për shkak të teknologjisë së tyre inovative, si dhe standardeve të tyre të larta të cilësisë dhe përdoren kudo në botë. Si tregtia ashtu edhe fitimi i përdoruesit në këtë mënyrë. Përsëri dhe përsëri REMS është në gjendje të ruajë pozicionin e tij në pararojë të përparimit teknik si rezultat i produkteve të saj inovative. Shumë patenta të vlefshme kombëtare dhe ndërkombëtare e vërtetojnë këtë.

Partnerët tanë