Global Radiatori

Prodhimi i radiatorëve të aluminit.

GLOBAL është një prodhues italian i radiatorve të aluminit, kompania është themeluar që nga viti 1971 dhe tani është një nga prodhuesit e radiatorave të aluminit më të njohur në itali dhe në tregun ndërkombtar.

Partnerët tanë