Kolektor termik diellor me pllaka të sheshta auroTHERM VFK

Efikasitet elegant

 

  • Prodhimi i ujit të ngrohtë diellor, ngrohja e pishinave dhe/ose mbështetja e ngrohjes qendrore. Projektuar gjithashtu për sisteme diellore të mëdha komerciale.
  • E përputhshme për instalim në çati, instalim homogjen në çati dhe për montim në distancë në një çati të sheshtë ose zona të tjera
  • VFK 145 dhe VFK 155 disponohen në versionet e instalimit horizontal dhe vertikal, VFK 125 për instalim vertikal
  • Për fitime nga dielli edhe në ditët me re ose ditë me rrezatim të ulët
  • Absorbuesi serpentine alumini-bakër i salduar me lazer siguron transferim optimal të nxehtësisë

auroSTEP pro

Koncept i provuar në dizajn kompakt

 

  • Për furnizim me ujë të ngrohtë shtëpiak

  • Vëllimet e rezervuarit 150, 200 dhe 300 litra

  • Nuk ka kosto shtesë të energjisë për funksionin e pompës, sistemi mund të shtohet në rezervë elektrike

  • Reduktuar kostot e mirëmbajtjes

  • Mbrojtja nga korrozioni

Kolektor termik diellor auroTHERM ekskluzive VTK

Përdorimi optimal i energjisë diellore

 

Kolektor tubash vakum me 6 ose 12 tuba (1 ose 2 m²)
Për aplikim në sistem për prodhimin diellor të ujit të ngrohtë shtëpiak, por edhe për sistemet e ngrohjes me mbështetje diellore
Pesha e ulët dhe dimensionet kompakte
Instalim i shpejtë dhe i sigurt në çati të pjerrëta ose të sheshta, pranë njëra-tjetrës ose njëra mbi tjetrën
Tuba të lehtë për t’u zëvendësuar