uniSTOR VIH

Performanca e pa të metë: gjithë uji i nxehtë që dëshironi

  • Gama e gjerë e kapaciteteve, nga 120 deri në 500 litra.
  • Bërë prej çeliku të qelqëzuar me cilësi të lartë
  • Rehati e lartë e ujit të nxehtë falë periudhës së shkurtër të ngrohjes dhe prodhimit të vazhdueshëm efikas
  • Dy nivele izolimi janë në dispozicion, klasa A dhe klasa B (etiketa e energjisë).
  • E përputhshme me të gjithë gamën Vaillant të kaldajave të montuara në mur dhe në dysheme dhe kolektorëve termikë diellorë
Category:

Përshkrim

Efikasiteti dhe komoditeti në radhë të parë

Cilindrat uniSTOR VIH R nga kapaciteti 120 deri në 500 janë zgjidhja perfekte për banesat me një familje. Ato ofrojnë instalim të lehtë dhe të shpejtë falë aksesorëve fleksibël të lidhjes. Ato përfshijnë një spirale të brendshme për t’u lidhur me një gjenerator ose një sistem diellor për prodhimin e ujit të nxehtë shtëpiak.

Cilindrat 300 dhe 500 l të prodhuara nga fletë çeliku të qelqëzuar furnizohen në dy pjesë të veçanta, njëra me cilindër dhe tjetra me izolimin dhe shtresën e jashtme për të lehtësuar transportin në vendin e instalimit.

Cilindrat uniSTOR disponohen me izolim PUR me shkumë (klasa B) dhe me mbulesë për lidhjet EPP (klasa A) të cilat reduktojnë humbjet e energjisë në minimum.

Të dhënat teknike

Efikasitetit të energjisë 
Vlerësimi i efikasitetit ErP për ujin e nxehtë (A+ në F)A-B