Vaillant bojler elektrik express VED pro

Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes

Kategoria: Shifra: 101-004

Përshkrimi

  • Grykë kufizuese të rrjedhës për të siguruar që ajo të arrijë temperaturën e caktuar (plus, standarde, pro, e pastër)
  • Ekran me 7 segmente për të shfaqur temperaturën aktuale të caktuar (Versioni standard)
  • Shtresë e bërë nga ABS rezistente ndaj UV
  • Ekrani mund të ndryshohet në pjesën e sipërme të pajisjes
  • Maks. temperatura e daljes 55 ºC

Gjenerata e re e ngrohësve elektrikë të menjëhershëm me rezervuar elektrik me pak ujë, njëfazor është përsëri një provë e habitshme lidershipi i Vaillant në inovacion dhe dizajn. ElectronicVED pro udhëzohet në mënyrë elektronike dhe temperatura e daljes mund të vendoset me një ekran dixhital dhe qëndron vazhdimisht në kufirin e performancës. Një kontrollues i shkallës së defektit siguron aftësinë për të rregulluar rrjedhën për rritjen e rehatisë dhe efikasitetit të energjisë.

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant