Vaillant bojler elektrik express miniVED pro

Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm

Kategoria: Shifra: 101-003

Përshkrimi

miniVED pro është gjenerata e re e ngrohësve elektrikë njëfazor të menjëhershëm të ujit pa rezervuar. Është përshtatur në mënyrë të përkryer për përdorim në dushe të vogla, për larjen e duarve në banjë ose për përdorim në kuzhinë.
  • Modeli i daljes 6 kW (njëfazore 220v, 50 Hz)
  • E përkryer për banjën e vogël të dushit dhe larjen e duarve në kuzhinë
  • Sensori i rrjedhës së ujit (jo i rregullueshëm)
  • Shkalla e mbrojtjes: IP 24
  • Pesha e lehtë për këtë arsye e lehtë për instalim dhe mirëmbajtje

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant