Vaillant Akumulues VPS R 100-200L

Akulumues për pompë termike

Kategoria: Shifra: 107-004-1-1-1

Përshkrimi

  • Rehati optimale në kombinim me pompat termike nëpërmjet rritjes së vëllimit të ujit dhe reduktimit të cikleve të ndezjes/fikjes
  • Funksionim i sigurt dhe i qëndrueshëm - kohë të gjata funksionimi, jetëgjatësi e gjatë shërbimi e kompresorit E disponueshme me kapacitete 110 dhe 200 litra
  • Trajtim dhe instalim i thjeshtë me akses të lehtë në lidhje.
  • VPS R 100/1 M dhe VPS R 200/1 B mund të montohen të dyja në dysheme. VPS R 100/1 M mund të montohet edhe në mur
  • Efiçent i energjisë: Etiketa e energjisë A për VPS R 100/1 M – Etiketa e energjisë B për VPS R 200/1 B

Akumulues të qëndrueshëm dhe efikas VPS R 100/1 M dhe VPS 200/1 B përkatësisht 100 dhe 200 litra. Rehatia optimale e ujit të nxehtë arrihet këtu në kombinim me pompat speciale të nxehtësisë Vaillant flexoTHERM ekskluzive dhe aroTHERM.

Mund të vendosen në dysheme. VPS R 100/1 M gjithashtu mund të varet në mur dhe të montohet opsionalisht me lidhje djathtas ose majtas.

Të dy modelet janë të izoluara nga sipër, prandaj mund të përdoren edhe për funksionimin e ftohjes pa formuar kondensatë në enë.

Me etiketat e energjisë në secilën A (100 litra) dhe B (200 litra) janë të dy rezervuarët tampon një zgjedhje me efikasitet energjie.

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant