sensoCOMFORT VRC 720

Rregullatori Atmosferik

Kategoria: Shifra: 106-003

Përshkrimi

  • Rregullimi i temperaturës sipas lakores së ngrohjes
  • Opsioni i zgjerimit hidraulik
  • Programimi kohor i ngrohjes dhe ujit të ngrohtë
  • Monitorim në distancë nëpërmjet aplikacionit sensoAPP
  • Ekran monokristalor TFT me mesazhe me tekst

Shtëpia juaj meriton një zgjidhje të zgjuar të menaxhimit. Kombinuar me modulin e internetit Vaillant sensoNET dhe aplikacionin sensoAPP, sensoCOMFORT i ri ju jep kontroll të plotë mbi sistemin tuaj të ngrohjes – në shtëpi ose jashtë

Një prekje për rehati më të madhe

Falë ekranit të ri me rezolucion të lartë, trajtimi është më i lehtë se kurrë më parë. Ekrani i përshtatshëm dhe çelësat e ndjeshëm ndaj prekjes thjeshtojnë ndërveprimin edhe në një hapësirë ​​të errët falë dritës së prapme. Struktura e qartë e menysë dhe ndihmësi i personalizuar ju lejojnë të lëvizni shpejt nëpër meny dhe të përshtateni. Nëse ju mungon disa informacione, thjesht përdorni butonin e pikëpyetjes për ndihmë shtesë. Me aplikacionin tonë sensoAPP, ju mund të kontrolloni ngrohjen tuaj nga kudo: vendosni temperaturën e duhur, caktoni afatet kohore saktësisht në minutë dhe përdorni veçori inteligjente si modaliteti në shtëpi.

Përmirësoni sistemin tuaj të ngrohjes me burime të rinovueshme të energjisë

Nga sistemet diellore në fotovoltaike dhe ventilimi – me sensoroCOMFORT ju merrni një sistem të gatshëm për të ardhmen dhe të optimizuar për kontrollin paralel të të gjithë komponentëve. Ju gjithashtu mund të menaxhoni nevojat e shtëpisë për ujë të ngrohtë në një mënyrë praktike. Sistemi ynë sensoCOMFORT ju lejon të përdorni me lehtësi disa qarqe ngrohjeje, dhe si rrjedhojë sisteme komplekse, të tilla si aplikacionet për shtëpitë shumëfamiljare.

Dizajn i harmonizuar për lehtësinë e përdorimit

Gjenerata e re e kontrollorëve sensoCOMFORT dhe sensoAPP kanë një gjë themelore të përbashkët: një strukturë të harmonizuar të menusë. Pasi të jeni njohur me ndërfaqen e pajisjes, jeni gati të punoni me sistemin sensoCOMFORT dhe aplikacionin sensoAPP.

Projektuar për shtëpinë tuaj moderne

Duke pasur parasysh rëndësinë e rehatisë, ne projektuam sistemin e ri sensoCOMFORT. Dizajni elegant me cilësi të lartë tërheq vëmendjen dhe përshtatet në mënyrë të përkryer në hapësirat moderne të jetesës.

Kurba e ngrohjes adaptive

Falë sensorit të jashtëm, kontrolli i temperaturës së dhomës kontrollohet në varësi të temperaturës së jashtme dhe kurbës së zgjedhur të ngrohjes. Kontrolluesi do të zgjedhë kurbën më efikase të ngrohjes në varësi të reagimit të sistemit të ngrohjes dhe shpejtësisë së arritjes së temperaturës së dhomës.

Varianti pa tela i rregullatorit

Në situatat e instalimit kur nuk është e mundur të ekzekutohet kablloja, një version me valë i këtij kontrolluesi të quajtur VRC 720f është gjithashtu i disponueshëm për përdoruesit. Kontrolluesi përbëhet nga një transmetues që ndodhet pranë bojlerit dhe një pjesë me valë që ndodhet në murin e dhomës së ndenjes.

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant