auroTHERM VFK

Kolektor termik diellor me pllaka të sheshta

Kategoria: Shifra: 104-001

Përshkrimi

  • Prodhimi i ujit të ngrohtë diellor, ngrohja e pishinave dhe/ose mbështetja e ngrohjes qendrore. Projektuar gjithashtu për sisteme diellore të mëdha komerciale.
  • E përputhshme për instalim në çati, instalim homogjen në çati dhe për montim në distancë në një çati të sheshtë ose zona të tjera
  • VFK 145 dhe VFK 155 disponohen në versionet e instalimit horizontal dhe vertikal, VFK 125 për instalim vertikal
  • Për fitime nga dielli edhe në ditët me re ose ditë me rrezatim të ulët
  • Absorbuesi serpentine alumini-bakër i salduar me lazer siguron transferim optimal të nxehtësisë

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant