Klimat Inverter Monosplit

Klima nga Centrometal

Kategoria: Shifra: 400-004

Përshkrimi

 

  • Teknologjia e inverterit mundëson një efikasitet më të madh krahasuar me kondicionerët e ajrit konvencionalë.
  • Produkti përputhet me legjislacionin dhe rregulloret evropiane.
  • Përdor lëng ftohës R32.
  • Pajisja është e gatshme për Wi-Fi.

Kondicionerët janë zgjidhja ideale për ftohjen dhe ngrohjen e shtëpisë apo vilës tuaj. Ato janë efikase në energji dhe mund të instalohen dhe mirëmbahen lehtësisht. Ato janë të disponueshme në madhësi të ndryshme dhe kështu ju mund të gjeni pajisje të përsosur për nevojat tuaja. Ofrojmë modele me inverter ftohje nga 2.6 deri në 7 kW në versionin mono dhe kombinime me 2 deri në 5 njësi të brendshme me një njësi të jashtme, fuqi ftohëse nga 4.1 deri në 12.3 kW.

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë efikase dhe të vetëdijshme për të ftohur dhe ngrohur shtëpinë tuaj, kondicioneri i ndarë Centrometal është zgjidhja perfekte për ju.

 

 

Detajet Teknike

Brendet

Centrometal