VAIB 1 – climaVAIR pro Mono Split AirCon

climaVAIR pro është gamë e re e Vaillant mono split kondicionerë të varur në mur që ofrojnë rehati

Kategoria: Shifra: 1011-1

Përshkrimi

climaVAIR pro është gamë e re e Vaillant mono split që ofrojnë rehati, performancë dhe efikasitet me një çmim konkurrues.

 

  • Ftohje dhe ngrohje me efikasitet të lartë për kursim të energjisë
  • Ftohje dhe ngrohje të shpejtë për rehati të shpejtë të ambientit
  • Menaxhimi i saktë i dhomës T° me termostat në telekomandë
  • Filtër i integruar i montuar lart për ajër të pastër dhe mirëmbajtje të shpejtë

climaVAIR pro është një gamë kondicionerësh të kthyeshëm, të njohur gjithashtu si pompa nxehtësie ajër-ajër në disa tregje.

Klimat climaVAIR pro janë të kthyeshëm, që do të thotë se mund të ftohin ose ngrohin temperaturën e ambientit brenda një dhome të vetme.

Kondicionerët climaVAIR pro ofrojnë efikasitet shumë të lartë energjetik (Vlerësuar A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje) duke marrë kalori ose frigo të lira nga ajri i ambientit jashtë – i njëjti parim si një pompë nxehtësie.

Kondicionerët ftohin ose ngrohin një dhomë shumë shpejt falë inercisë shumë të ulët të ajrit të fryrë që furnizohet nga të ashtuquajturat njësi të brendshme, të cilat janë në njësitë e montuara në mur të gamës pro climaVAIR.

climaVAIR pro është një sistem Mono Split, që do të thotë se një njësi e vetme e brendshme (e varur në mur) kombinohet me një njësi të jashtme. Kjo është në kontrast me sistemet Multi Split që kombinojnë disa njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme për të mbuluar zona më të mëdha ose një numër më të madh dhomash.

E përputhshme me shumë raste përdorimi 

Një zgjidhje e thjeshtë, efektive për çdo lloj dhome dhe çdo stinë

  • Gama climaVAIR pro ofron një zgjidhje efektive për klimatizimin e lehtë, të shpejtë dhe efikas të një dhome në një shtëpi apo apartament, jo vetëm për ftohje, por edhe për ngrohje.
  • climaVAIR pro thjesht përdor ajrin e ambientit si burim energjie dhe energjinë elektrike si furnizim me energji elektrike. Mund të realizohet pa investim të madh ose instalim të kushtueshëm, edhe pa gjurmë në dhomë, në një mënyrë shumë fleksibël.
  • climaVAIR pro janë instaluar, mund të përdoren herë pas here ose përgjithmonë, kryesisht për qëllime banimi ose – në një masë shumë më të vogël – për qëllime profesionale.

 

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant