Merrni më shumë informacione nga portofolio e produkteve CENTROMETAL duke klikuar në grupe të produkteve. 

Kaldaja-icon
Kaldajat me Dru dhe Furrë
Kondicioneret-icon
Kondicionerët
Pompat termike-icon
Pompat Termike
Bojleret-icon
Bojlera dhe Akumulatorë
Kaminat-icon
Kamina me Pelet
Sistemet solare-icon
Sisteme Solare