Kaldaja me Dru EKO-CK P

Kaldaja - Centrometal

Kategoria: Shifra: 400-001

Përshkrimi

 • I gjithanshëm
 • Ekonomik
 • Termostat
 • Installation

The EKO-CK P kaldaja me ujë të ngrohtë prej çeliku (me fuqi nominale të nxehtësisë 14 – 110 kW) janë projektuar për djegie të lëndës djegëse të ngurtë, pelet druri ose vaj për të përmbushur kërkesat për ngrohje nga ambientet më të vogla deri tek ato më të mëdha, si burim kryesor ose alternativ për ngrohje. Ky produkt mund të njihet lehtësisht nga dizajni i tij modern, nga sinteza e teknologjive moderne dhe cilësia e materialit, si dhe përmes montimit të thjeshtë dhe të lehtë dhe funksionimit dhe kontrollit të drejtpërdrejtë.

Aplikimi i zgjidhjeve teknike të zhvilluara mirë dhe tërësisht të testuara i bën këta kaldaja të sigurt dhe të besueshëm. Një veçori e veçantë e këtyre kaldajave është lehtësia e integrimit të çdo kontrolli të përshtatshëm të djegies dhe bojlerit. Kaldaja janë prodhuar sipas standardit EN 303-5.

 • Kaldaja me ujë të ngrohtë për sistemet e ngrohjes qendrore prodhohet për djegie me lëndë djegëse të ngurtë, pelet ose vaj (fuqi nominale e nxehtësisë 14 – 110 kW).
 • Një dhomë djegieje me përmasa të kujdesshme me rrjedhje të gazrave të tymit të trefishtë, siguron funksionimin e bojlerit me efikasitet të lartë. Kjo i bën kaldajat shumë ekonomike për t'u përdorur.
 • Dhoma e djegies është bërë nga fletë çeliku me cilësi të lartë 5 mm të trashë.
 • Dera e madhe dhe dhoma e djegies mundësojnë ndezjen me copa të mëdha druri, si dhe pastrim dhe mirëmbajtje të lehtë.
 • Nëse kërkohet, një sistem sigurie termike mund të ndërtohet përmes hapjeve tashmë të përgatitura.
 • Është ndërtuar një termostat për kontrollin e pompës.
 • Trupi i bojlerit dorëzohet veçmas nga kutia dhe izolimi termik që mundëson transportin dhe montimin më të lehtë me rrezik më të ulët dëmtimi.
 • Kaldaja standarde bazë dorëzohet me një matës të temperaturës së ujit të bojlerit, si dhe me një komplet pastrimi me një tavëll.
 • Në grupin e peletit Cm të bojlerit të ndezur me pelet druri, ekziston një grup për instalimin e një djegësi pelet në derën e poshtme të bojlerit, turbulatorët, një djegës peleti,  kontejnerin e peletit, ushqyesin e peletit dhe rregullimin e bojlerit.
 • Kaldaja për ndezjen e vajit jepet me një hapje të përshtatshme në derën e poshtme për të marrë djegësin.
 • Njësia bazë e kontrollit të rregullatorit të bojlerit të djegësit (për ndezjen e vajit) dorëzohet veçmas. Mund të lidhet përmes kapakut të sipërm të kazanit.
 • Kaldaja është e testuar dhe e çertifikuar sipas standardeve evropiane EN 303-5 dhe EN 304 dhe është prodhuar në përputhje me standardet ISO 9001 dhe ISO 14001.

 

Detajet Teknike

Brendet

Centrometal