Kaldaja me Dru/Qymyr BIO-CET B

Kaldaja me dru nga Centrometal

Kategoria: Shifra: 400-003

Përshkrimi

BIO-CET B kaldaja me ujë të nxehtë prej çeliku për ndezjen e lëndëve djegëse të ngurta janë projektuar për ngrohje qendrore dhe për gatim. Prodhimi i nxehtësisë i transferuar në ujin e ngrohjes është 12, 19 dhe 25 kW, dhe 5-6 kW transferohet në hapësirën përreth përmes pllakës së sipërme ngrohëse. Emri "dysheme" nuk përjashton ngrohjen e më shumë se një kati nëse kërkesa për ngrohje përputhet me prodhimin. Ato mund të lidhen me sistemet e ngrohjes qendrore të mbyllura dhe të hapura, me dhe pa rezervuarin e akumulimit.

Kaldaja përshtatet lehtësisht me kërkesat për ngrohjen e hapësirës duke ndryshuar pozicionin e grilës së kutisë së zjarrit. Dizajni modern dhe dimensionet në përputhje me standardet e zakonshme të mobiljeve mundësojnë një integrim të mirë në një hapësirë kuzhine, si dhe në çdo dhomë tjetër brenda shtëpisë, që ka lidhje direkte me oxhakun. Kaldaja janë prodhuar sipas standardeve EN 12815 dhe në përputhje me ISO 9001 dhe ISO 14001.

  • Kaldaja me ujë të nxehtë për sistemet e ngrohjes qendrore dhe gatimet e prodhuara për ndezjen e lëndëve djegëse të ngurta.
  • Një pjesë e prodhimit të nxehtësisë transferohet në zonën përreth përmes pllakës së sipërme të ngrohjes.
  • Një dhomë djegieje me përmasa të kujdesshme dhe një numër kanalesh të gazrave të gripit mundësojnë shkëmbimin e temperaturës dhe gatimin me performancë të lartë në pllakën e sipërme.
  • Mundësia e ndryshimit të pozicionit të grilës së kutisë së zjarrit me një mekanizëm të integruar mundëson gatimin gjatë gjithë vitit.
  • Forma standarde përfshin shkëmbyesin e nxehtësisë dhe lidhjen me valvulën e sigurisë termike e cila mundëson instalimin në një sistem të mbyllur të ngrohjes qendrore.
  • Dera e madhe mundëson pjekjen me copa të mëdha druri (33 cm të gjata), si dhe pastrim dhe mirëmbajtje të lehtë.
  • Ekonomikisht dhe ekologjikisht shumë i pranueshëm.
  • Dorëzimi standard përfshin gjithashtu rregullatorin e rrymës dhe termomanometrin.
  • Pompa e qarkullimit të ngrohjes qendrore kontrollohet nga një termostat i integruar.
  • Rezervuari i integruar i grumbullimit CAS/-B/-S/-BS mundëson gatim të lehtë gjatë gjithë vitit.

 

 

Detajet Teknike

Brendet

Centrometal