Njësia e brendshme uniTOWER me bojler të integruar

uniTOWER

Kategoria: Shifra: 100-002 Etiketa:

Përshkrimi

  • Moduli hidraulik dhe depozitimi ACS janë plotësisht të parainstaluara
  • Instalim i shpejtë pa dështim të montimit
  • E përputhshme me sensoCOMFORT
  • Fuqia elektrike e rregullueshme 2-4-6 kW
  • Koncepti i montimit të ndarë
  • Ftohje
  • Ngrohje
  • Bomba kalorike

Komponenti i ri aroTHERM, uniTOWER, ofron të gjithë komponentët e nevojshëm hidraulikë dhe një akumulator të teknologjisë së fundit 190 litra, përveç njësisë së kontrollit multiMATIC 700, ai kontrollon dhe menaxhon sistemin që kontribuon në ofrimin e rehatisë më të madhe.

Ai plotëson shumicën e nevojave të shtëpive të sapondërtuara për një familje, plotëson portofolin e aroTHERM me një zgjidhje të krijuar për t’u instaluar shpejt dhe lehtë. Teknologjia e sofistikuar e mbështetjes elektrike për uniTOWER redukton konsumin e energjisë dhe kostot e funksionimit, duke rezultuar në ngrohje më të qëndrueshme.

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant

Dy opsione me / pa ngrohës elektrik të integruar

6/9 kW (230V/400V)

Pesha, e paketuar

143/146 kg

Dimensionet, të papaketuara (gjerësia / thellësia / lartësia)

595 / 693 / 1880 mm

Fuqia e zërit të slloteve A7 / W55

≤ 30 dB(A)

Kapaciteti i integruar i rezervuarit i përgatitjes së ujit të ngrohtë

185 L

Diferenca e lejueshme e lartësisë midis njësisë së jashtme dhe asaj të brendshme

≤ 15 m

Mund t’ju pëlqejnë edhe…